Repatriere decedati Austria

Repatriere decedati Austria

Nimic nu este mai rau decat sa aflati ca o persoana apropiata, fie ca vorbim despre o ruda de gradul I sau II ori un prieten bun, a decedat. Cu toate acestea, este infinit mai greu in momentul in care tragedia se petrece in afara tarii. In primul rand, va simtiti neputincios pentru ca nu puteti fi imediat langa persoana draga si aveti sentimentul ca ati abandonat-o. In al doilea rand, va puteti simti complet depasit, poate chiar coplesit de birocratie. Totusi, trebuie sa stiti ca nu sunteti singur si ca puteti primi un ajutor poate nesperat. Este vorba despre serviciile unei firme de repatriere decedati.

Daca apelati la casa funerara Zgamboi, va vom oferi servicii funerare complete de repatriere decedati din Austria si restul tarilor Europei. Pe langa serviciile de repatriere decedati, oferim si asistenta pentru expatriere, in cazul strainilor care decedeaza pe teritoriul Romaniei. In acest caz, trebuie sa notificati in scris Directia Relatii Consulare a MAE.

Casa funerara Zgamboi colaboreaza cu firme de servicii funerare de pe teritoriul Frantei, pentru a facilita repatrierea decedatilor si aducerea lor in Romania fara incidente pe traseu. Asiguram transportul aferent pana la destinatie, in autoturisme funerare omologate conform legislatiei in vigoare. De asemenea, facilitam transcrierea documentelor necesare repatrierii, oferind sprijin si consultanta in legatura cu acestea.

Firma noastra detine toata logistica necesara pentru aducerea in tara a rudelor dumneavoastra decedate in strainatate si pentru rezolvarea oricarei cereri sau probleme pe care o intampinati. Sunati acum si veti primi o oferta de pret, dar si consultanta GRATUITA. Va stam la dispozitie 24 de ore din 24, 7 zile din 7, pentru ca o tragedie precum decesul unei persoane apropiate nu poate fi prevazuta si trebuie tratata in aceeasi maniera, indiferent de momentul producerii sale sau clipa in care aflati de aceasta.

Repatriere decedati din Austria

Indiferent ca suntem de acord cu acest lucru sau nu, trebuie sa recunoastem ca, in prezent, foarte multi romani locuiesc in strainatate. Acestia fie au plecat in cautarea unui trai mai bun si planuiesc sa se intoarca in Romania, fie doresc sa se stabileasca definitiv in alta tara. Desi acest lucru reprezinta de cele mai multe ori o veste buna pentru ei si familiile lor, uneori se poate produce o tragedie. Accidentele, bolile si alte necazuri nu tin cont de visurile, aspiratiile si dorintele noastre, iar moartea poate lovi oricand, indiferent de circumstante.

De altfel, numarul tot mai mare de romani din Austria reprezinta si motivul pentru care serviciile de repatriere decedati din Austria au inceput sa fie tot mai solicitate de catre rudele indurerate ramase in tara. Tocmai din aceasta cauza, Casa funerara Zgamboi pune mare accent pe aceasta ramura a activitatii sale si va ofera servicii funerare complete in cazul in care treceti printr-o asemenea tragedie. Si nu uitati: indiferent cat de dureroasa este o anumita situatie, intotdeauna exista o speranta si un ajutor pe care il puteti primi, motiv pentru care va suntem alaturi la orice ora din zi si din noapte.

Documente necesare

Documentele necesare pentru serviciul de repatriere a persoanelor decedate din Austria sunt:

  • Pasaportul de transport mortuar
  • Certificatul de deces
  • Certificatul de la morga ce certifica decesul
  • Certificatul de imbalsamare
  • Permisul de transport funerar international

Servicii oferite

Firma de pompe funebre Zgâmboi va vine in ajutor cu servicii funerare complete, prestate cu maximum de profesionalism si empatie.

  • Profesionalism
  • Promptitudine
  • Omenie
  • Preturi corecte

Intrebari frecvente repatriere decedati Austria

Serviciile de repatriere decedati inseamna aducerea in tara a sicriului cu trupul neinsufletit al unui membru al familiei dumneavoastra, care a murit in afara granitelor Romaniei. Acest lucru se face cu ajutorul firmelor de pompe funebre partenere din tara in care s-a produs decesul.

O firma de pompe funebre care se respecta ar trebui sa acorde servicii de repatriere decedati NON STOP, 24 de ore din 24. Un deces poate surveni oricand, iar in cazul tragediilor produse in afara granitelor tarii, timpul este un factor cu atat mai important, avand in vedere etapele birocratice care trebuie parcurse.

Serviciile de repatriere decedati presupun: colaborarea cu firmele de servicii funerare partenere din tara in care s-a produs decesul, intocmirea tuturor actelor necesare aducerii in tara a sicriului cu trupul neinsufletit si preluarea acestuia din zona cargo a aeroportului. Apoi, transportul funerar, inhumarea / incinerarea si celelalte datini religioase continua ca in cazul unui deces produs in tara.

Pentru repatrierea decedatilor, este nevoie de doua tipuri de transport funerar: la bordul aeronavei care va aduce trupul neinsufletit in tara, respectiv la bordul unui autoturism cu toate dotarile cerute la nivelul UE. Firma de pompe funebre va prelua sicriul din zona cargo a aeroportului de destinatie.

Serviciile de repatriere decedati din Austria au drept scop indeplinirea ultimei dorinte a persoanei trecute in nefiinta departe de tara sa si de cei dragi. Totodata, ele pot fi privite drept o reparatie morala din partea rudelor sau prietenilor care nu au putut fi alaturi de persoana decedata in ultimele clipe de viata ale acesteia.

Call Now Button